Sikker online betalingFri fragt ved køb over 700 nok.DanskNorskEnglishForhandlerlogin

Small Axe Peppers - Habanero Mango Hot Sauce

Varenr. 18074

Small Axe Peppers Habanero Mango hot sauce er en fabelagtig kombination af styrken fra en habanero og sødmen fra en mango. Den har konsistens som en klassisk chutney med en sødme, der minder om en lækker thailandsk curry. Kan med fordel bruges til æg, stir fry-wok, eller hvis du vil tilføre din suppe et slag af varme samt en beroligende sødme. 

Alle produkter fra Small Axe Peppers er fremstillet af chilier fra community gardens og urban farms på hustage og i parker i 9 byer på tværs af USA. For hver solgte hot sauce doneres der et beløb til de lokale gardnere, så haverne og chiliernes gode kvalitet kan vedligeholdes.
Nettovægt: 148 ml
Vindstyrke 7
NOK 176,00Ekskl. moms
Levering i hele EuropaSikker online betaling
Dette er en LOW FARE vare. Ved køb af max. 3 LOW FARE varenumre, kan vi sende til en billig fragt og uden toldgebyr. Er din ordre på mere end 350 NOK opkræves der told og moms i Norge. Læs mere under handelsbetingelser.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at lukke eller forsætte på sitet accepterer du. Læs mere her »

Kurven er tom