Sikker online betalingFri fragt ved køb over 700 nok.DanskNorskEnglishForhandlerlogin

CK Spicy Dinner

Varenr. 19035

CK Spicy Dinner gavepakken passer til det stærke og aromatiske middagsbord.

Med en Chili Mill© på bordet - fyldt op med hele, tørrede chili - bestemmer du selv, hvor spicy dit måltidskal være.

Chili Mill© er ikke en helt almindelig kværn. Den unikke indvendige fjerderbelastning presser chilierne ned mod kniven og sikrer, at dine tørrede chilier kværnes til flakes eller powder. Nykværnet chili er super aromatisk - nøjagtig som nykværnet kaffe. Du kan også vælge at mixe dine tørrede chilier med hele peberkorn, så har du en unik og spicy topping til dit måltid.

Hot saucen Smokin' Racha er en stærk, men også velsmagende Hot Sauce fra Smokin' Ed i USA, manden bag verdens stærkeste chili, Carolina Reaper. Den oprindelige Sriracha Sauce har her fået et ekstra boost med Habanero, hvidløg og tomat. Nettovægt: 148 ml. Vindstyrke 9

 

NOK 596,00Ekskl. moms
Levering i hele EuropaSikker online betaling
Dette er en LOW FARE vare. Ved køb af max. 3 LOW FARE varenumre, kan vi sende til en billig fragt og uden toldgebyr. Er din ordre på mere end 350 NOK opkræves der told og moms i Norge. Læs mere under handelsbetingelser.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at lukke eller forsætte på sitet accepterer du. Læs mere her »

Kurven er tom