Sikker online betalingFri fragt i hele NorgeDanskNorskEnglishForhandlerlogin
Chili Klaus pure habaneroChili Klaus pure habanero

Chili Klaus - Pure Habanero

Varenr. 2025373

PURE HABANERO 2019 er en Hot Sauce for samlere og Hot Sauce-aficionados, der værdsætter et produkt, der er 100% håndlavet.

75 kg Habanero blev i efteråret 2019 renset for kerner, saltet og fermenteret i et landkøkken syd for Aarhus. Efter måneders lagring er de nu på flasker med specialtrykte labels i flot kvalitet.

Der er kun 300 flasker og alle er nummerede og signerede. 

PURE HABANERO 2019 har en fuldstændig overvældende smag af blomster, umami og den klassiske habanero flavour + en intens sødme og syre. Styrken er signifikant med en vindstyrke på 10 og farven er blodrød. Vi synes i al beskedenhed at den er utrolig smuk.

PURE HABANERO 2019 er en Hot Sauce, som kan stå i mange år på hylden, eller åbnes og bruges med det samme.

Nettovægt: 147 ml.

NOK 229,00Ekskl. moms
Levering i hele EuropaSikker online betaling
Dette er en LOW FARE vare. Ved køb af max. 3 LOW FARE varenumre, kan vi sende til en billig fragt og uden at opkræve toll gebyr. Der vil blive opkrævet toll og moms i Norge. Læs mere under handelsbetingelser.
Ingredienser: Habanero chili, vand, salt.


Næringsindhold pr. 100 ml.: Energi 187 kj (85 kcal), Kulhydrat 6,1 g - heraf sukkerarter 3,9 g, Protein 2 g, Fedt 0,2 g - heraf mættet 0 g, Kostfibre 0 g, Salt 1,6 g
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at lukke eller forsætte på sitet accepterer du. Læs mere her »

Kurven er tom