Sikker online betalingFri fragt i hele NorgeDanskNorskSvenskDeutschEnglishForhandlerlogin
Lady in RedGaveæske

Bloody Mary

Varenr. 2029618

3 vanvittig flotte og intense Hot Sauces.

Widow Maker, vindstyrke 14 er lavet på 6 af verdens stærkeste chili: Carolina Reaper, Ghost, Moruga, Butch T, Naga Viper og 7 Pot, dyrket i forskellige klimazoner i det vestlige Australien og tilsat æbleeddike, citrus, brunt sukker, hvidløg og havsalt. Dette er en Hot Sauce for chili entusiaster, der ikke kan få det varmt nok.

Wiltshire - Trinidad Scorpion, vindstyrke 12. Fra det sydlige England har vi fået denne vanvittig flotte, dyb røde Hot Sauce lavet på Trinidad Scorpion. Et karakteristiska ved denne chili er dens intense og næsten jordbæragtige smag og ikke mindst  - dens langsomme men sikre antænding. Bland den i din pasta sauce eller din ketchup eller brug den i en Bloody Mary.

Tamaulipeka, vindstyrke 5. En særlig Hot Sauce på grund af dens indhold af både olie og tamarind, som gør den nærmest fløjslagtig blød og giver den et lille touch af noget sødt og næsten kageagtig. Perfekt til marinering af f.eks. svinekød eller på din tortilla.

Nettovægt: 3 x 147 ml.
Vindstyrke 5, 12, 14

Værdi:  677,-

NOK 677,00
NOK 529,00Ekskl. moms
Levering i hele EuropaSikker online betaling
Se produktindhold under enkelt stk. varer.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at lukke eller forsætte på sitet accepterer du. Læs mere her »

Kurven er tom