Sikker online betalingFri fragt ved køb over 500 NOKDanskNorskSvenskDeutschEnglishForhandlerlogin
BBQ Toolbox 0BBQ Toolbox 1BBQ Toolbox 2BBQ Toolbox 3

BBQ Toolbox #1

Varenr. 19068

Danskernes yndlings højtid er netop skudt i gang - grillsæsonen. Temperaturen stiger og de lyse sommeraftener er lige rundt om hjørnet. Er du klædt på til årets grillsæson?

Hvis ikke, får du her 6 gode råd til en vellykket grillaften: 

1. Drinks og snacks
Enhver god grillaften starter med et glas forfriskende rosé og lidt snacks når gæsterne ankommer. Spicy Peanuts vindstyrke 6 og Chili Nuts vindstyrke 4 er let krydret og ideel som appetizer.

2. Marinade til dit svinekød
Når du skal marinere dit svinekød, skal du huske at tilføre det masser af smag. Pulled Pork Chili Rub - vindstyrke 6 er smagt til med Scotch Bonnet chili, rosmarin, citron og passer perfekt som marinade eller rub til svinekød.  

3. Mad til børnene
Du kender det, du har stået i køkkenet hele dagen. Du har forberedt og tilberedt alt, så aftenen kan blive en succes. Men du har glemt, at børnene ikke kan lide din sovs. Hav derfor altid en Chili Mayo Honey Ghost vindstyrke 7 på bordet - så er der ro på bagsmækken.

4. Undgå at give kødet for meget
Fik dine spareribs, nakkefilet eller kylling lidt for meget, imens du snakkede med dine gæster? BBQ Habanero vindstyrke 8 kan redde ethvert stykke tørt eller smagløst kød. Brug den både under og efter stegning, så får din bøf både saft og kraft. Smager også vanvittigt godt i en pulled pork burger. 

5. Masser af røg
Gasgrillen har siden 2005 vundet indpas i danskernes grillvaner. Er du en af de mange, som bruger gasgrill frem for kulgrill, og savner du lidt af røgsmagen fra kulgrillen? Du kan med fordel have en Hot Sauce No. 1, Smoky Ghost - vindstyrke 9 stående på middagsbordet. Hot saucen er lavet på Ghost og Chipotle chili, hvorfra den har sin lette røgsmag. 

5. Afslut med en pølse
Danskernes grill-favorit er pølsen, og det er næsten helligbrøde at afslutte en grillaften uden. Giv den et pift med Ketchup Scotch Bonnet vindstyrke 6, så går alle glade hjem!  

Vi har samlet alt det, vi synes du har brug for til en vellykket grillaften i en fin trækasse - lige til at tage med ud i haven eller på altanen. Vi kalder den BBQ Toolbox # 1

BBQ Toolbox #1 indeholder:

  • 1 fl. Hot Sauce No. 1 - vindstyrke 9
  • 1 fl. Ketchup Scotch Bonnet - vindstyrke 6
  • 1 fl. BBQ Habanero - vindstyrke 8
  • 1 fl. Chili Mayo Honey Ghost -  vindstyrke 7
  • 1 brev Pulled Pork Chili Rub - vindstyrke 6
  • 1 bæger Chili Nuts - vindstyrke 4
  • 1 bæger Spicy Peanuts - vindstyrke 6

Pakket i trækasse med Chili Klaus logo.

NOK 519,00Ekskl. moms
Levering i hele EuropaSikker online betaling
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at lukke eller forsætte på sitet accepterer du. Læs mere her »

Kurven er tom